Хотілося б почути відгук за трактор фармер))) все-таки клас один і двигуни практично однакові,перкенс. Цікаво тим що всеж таки фармер український трактор
В тому році соя ціну дала, цьогоріч всі кинулися її сіяти, а подумати про те, що самі ж таким чином ціну збиватимуть чомусь ніхто не бажає. Треба фермерам вчити економіку та планування, бо так у сучасному світі не сильно-то й нахазяюєш.
Имениницу с Днём Варенья здоровья, любить и быть любимой!!❤❤ Тракторець-красава!!❤ Любо с такой техникой!! Спасибо за общение,что делитесь. Понравился дом ,красиво смотрится со вкусом архитектура подобрана!! До встречи, пока пока❤❤
Леонід, продайте цей Чері Китаєць, поки він ще їзде. Краще Гольфа візьміть 2003-2007 року, або шкоду на ті самі гроші, непошкодуйте. В мене було 2 китайці, один 70 тис, другий 100, на 100 тис, відразу розстпалося абсолютно все, і по ітогу довелося швидко зкидати, щоб ще на більше не попасти....
Як, раз розглядаємо один із варіантів заміни трактора мтз 892 2016 р.в. 4500 м. г.з новим кондіціонером, місяць назад установленим продам до речі знаходиться в Полтавській області по ціні -10% від ринкової ціни на трактор ХАТТАТ 4110 або ХАТТАТ А110 там дві масляні ванни від турецького виробника . Хотілося від властників трактора почути плюси і мінуси турецького бренду хаттат за час експлуатації, по відгукам турецьких фермерів трактор не уступає відомим світовим брендам .
Льоня я в колхозі з1997 р на мтз усіх моделей з80 до892 з яких 7років на мтз892. Ненада нарікають. На 60 га його хвате при нормальному техуході на 100 років. Непотрібно когось пірить. Прошу відповісти.
Привіт, мабуть ви ним прицепа тягаїте. Ни може вам попався білоруської зборки, мотор пиригріваїця, пробива прокладку, виходить з ладу привід гідронасоса, дифицітна шестирня і коштує як космічна ракета. Вкинули мановського двигуна, типер коробка ни витримує. Підкопляця кошти на інший трактор, а ций в люди хай іде до тих кому він подобаїця. Да а запчастини хлам китайський.
Льоню,хто старше-твоя жінка,чи сестра,та на скільки,а зять на скільки від тебе старий?Я так думаю,як би не був дідом, то с фоткався,а так від старості в об'ектив не в ходить (Пардон за сарказм,земляки!Здоров'я Вам за ваші труди в в вашому нелегкому труді!Хто не знає,той ніколи не пойме!)
Чому не можна, удачний рік і можна + якщо в сімї хтось десь ще працює. Посіяти сонях, добрі пошодні умови, + здати удачно( яздав сонях в лютому по 13, а зараз по 19 а говорили що ціни небуде)
Комірниця машино-тракторного парку: обліковиця технічних норм регламентних годин фермерського господарства, на ранковій роботі, в польового стані свого чоловіка.
Якщо всі посіють сою, то не вистачить і на Т-40... У нас один фермер, маючи 1500 га землі посіяв минулого року 900 га соняшника і 600 га ріпак, не знаю як ціни на ріпак, але на соняшник обвалили... А трактор норм, для турка за майже 2 ляма можна було і шини поставити ширше 🤗
Тримаю в курсі
Трактор Hattat T4110 - 1 950 000 гривень
Сівалка Mustang Фаворит 4000 - 710 000 гривень
Не Дякуйте!))) просто поставте вподобайку!)
👍👍👍😊😊😊
И плачут наши фермера, что на земле только грыжу можно заработать ))
@@Fireman-y9h ну так, іди зароби, побачиш як легко!))
@@Fireman-y9h Хто працює, той заробляє. А хто сидить і тьльки триндить, той нічого і ніколи не заробить.
Не завидуй @@Fireman-y9h
Пані, Людмилу, вітаю з днем народження! Нехай щастить у всьому і завжди. Перемоги нам. Миру. Все буде Україна!
Пані, Людмилу, вітаю з днем народження! Нехай щастить у всьому і завжди. Перемоги нам. Миру.
Щиро вітаю іменинницю! Щастя, що люди працюють на своїй землі!🌼🙏🇺🇦
Дякую,і Вам здоров'я🤗
Молодці! Удачі і процвітання вашім господарствам. Ви золотий фонд України!
Виходить: "сеструньчик кицюньчика"). Гарний сімейний генотип і спокійний характер по жіночі лінії.
Хотілося б почути відгук за трактор фармер))) все-таки клас один і двигуни практично однакові,перкенс. Цікаво тим що всеж таки фармер український трактор
Сестри схожі, видно, що родички. )))
Катрусю не брали з собою, бо спробуй потім її відтягнути від трактора😅. Вона зараз на Скауті розсікає, поки батька немає вдома❤
Красота а не трактор. Как машина.
Молодці наші українці, в такі часи не опускають руки, працюють, розвиваються
Це точно, поки розказав намахався руками.
В тому році соя ціну дала, цьогоріч всі кинулися її сіяти, а подумати про те, що самі ж таким чином ціну збиватимуть чомусь ніхто не бажає. Треба фермерам вчити економіку та планування, бо так у сучасному світі не сильно-то й нахазяюєш.
По твоєму 300 баксів це дала😂?
@@ОлександрШевченко-ь8в по моєму, якщо всі так шарахатися будуть не плануючи своєї діяльності то і $100 радітимуть
Вітаємо пані Людмилу з днем народження. Трактор класний
А пані Людмила , ще краща . )))
Не джентльмен ви . )))
Дякую,Миру Вам
Ну ви ,як корова після гички😅)))@@ВладиславБандера
Доброго часу !
Хотілося би більше почути ще як трактор Фермер ?
Як в роботі і чи вартий своїх коштів !
Дякую!
Необичний будинок!Гарний
здоровенькі були вітання з Харкова перемоги миру за першим не встигнеш вдачі всім
Имениницу с Днём
Варенья здоровья, любить и быть любимой!!❤❤
Тракторець-красава!!❤
Любо с такой техникой!!
Спасибо за общение,что делитесь.
Понравился дом ,красиво смотрится со вкусом архитектура подобрана!!
До встречи, пока пока❤❤
Здравствуйте спасибо за видео мне очень нравится благослави вас господь во всех ваших делах Аминь слава богу вовек главное не падать духом
Дякую)🤝
Людочка дуже гарна жінка....) Я й справді повірив що 25 років лише)
🤝🤝🤝😊
Все супер! Всім здоров'я! 👍
🤝🤝🤝
Треба не одну сотню га тримати , шоб таку техніку придбати 🤔🤫 ну чі канабіс в кукурудзі вирощювати 😂🤣
Треба знімати болгарські відео
Льоня здоровʼя тобі і твоїй родині
🤝🤝🤝
❤ Дякую
Людмилка і Леонід схожі як братик та сестричка навіть руками махають однаково,прикол🔱✌️😁😅😂🤣😄😆
Дякую за коментар,миру Вам🤗
У Льоні мабуть є бронь!!!
Ленчык ✊ Я рад за Земляков шо роблять на земельци и на харошому тракторцеви, Вы Молодцы 💪 а де Катюня Деточка??? Наверное на хозяйстви 😇 правит Ей 🙌🌞🌻
Здравствуйте дружня родина Бобошко! Здоров'я вам миру і добра!❤❤❤🎉🎉🎉
Дякую)🤝
892 не беремо в розрахунок, то спроектована халепа. Але ж дуже цікаво, мтз 82 чи Фармер. Що ж сподобалось більше??
Двигун шепче 👍🧐 цікавий тракторець🤔
" Приїзджали трактори гуцула знімати, гуцул кричить гірко плаче не хоче злізати"...😆👍
леонід бобошко добрий день 👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👏👏🚜🚜🚜🚜🚜🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
катюхи немає - лайка нема)))
Я думав це Катерина мала чотири трактора.
Катюха від тцк ховається)
Молоденькая сестричка. 25 лет, ёмаё где мои 25 лет.
Катюха знімає,вподобання ставити в двічі більше🤗🤗🤗
Катюха за оператора.
Леонід, продайте цей Чері Китаєць, поки він ще їзде. Краще Гольфа візьміть 2003-2007 року, або шкоду на ті самі гроші, непошкодуйте. В мене було 2 китайці, один 70 тис, другий 100, на 100 тис, відразу розстпалося абсолютно все, і по ітогу довелося швидко зкидати, щоб ще на більше не попасти....
🤝🤝🤝😊
Як не крути, але осіння оранка то сила 🦾
Де є кращі газди за українських , тільки українці .
Великий привіт Вам з житомирщини, шановні земляки. Привіт Книшівці.Бажаю Вам МІЦНОГО здоров'я та миру ❤
Дуже цікаве відео.
Ета людачка крутая Агрохолдин😂😂😂
Молодці 🇺🇦💪
🤝🤝🤝🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Толкова жіночка
Як, раз розглядаємо один із варіантів заміни трактора мтз 892 2016 р.в. 4500 м. г.з новим кондіціонером, місяць назад установленим продам до речі знаходиться в Полтавській області по ціні -10% від ринкової ціни на трактор ХАТТАТ 4110 або ХАТТАТ А110 там дві масляні ванни від турецького виробника . Хотілося від властників трактора почути плюси і мінуси турецького бренду хаттат за час експлуатації, по відгукам турецьких фермерів трактор не уступає відомим світовим брендам .
Льоня я в колхозі з1997 р на мтз усіх моделей з80 до892 з яких 7років на мтз892. Ненада нарікають. На 60 га його хвате при нормальному техуході на 100 років. Непотрібно когось пірить. Прошу відповісти.
А запчастини на мтз де брати
Привіт, мабуть ви ним прицепа тягаїте. Ни може вам попався білоруської зборки, мотор пиригріваїця, пробива прокладку, виходить з ладу привід гідронасоса, дифицітна шестирня і коштує як космічна ракета. Вкинули мановського двигуна, типер коробка ни витримує. Підкопляця кошти на інший трактор, а ций в люди хай іде до тих кому він подобаїця. Да а запчастини хлам китайський.
FARMER чому продали? можете сказати??
Двигаємся вперед🤗🤗🤗
@@ЛюдмилаПиркало-з5п ні реальні проблеми ...окрім загального гібробаа
@@ЛюдмилаПиркало-з5п окрім загального гідробака...??
Привіт Леонід ото жовтий ото трактор
🤝🤝🤝🤝😊
👍👍👍
За весну 141 година. А за 3 роки 500год. Фермером щось не сходиться.
А ви уважніше слухайте.про що говорять.
Привет семья спасибо вам за видео.
😊❤
Чому продали Фармера? Які переваги Хатата?
👍
Льоня, нада шото делать iз словарним запасом!
Треба було закінчувать не 9 класів а 11)))
Великі молодці не ліняться👍👍
А що із попереднім трактором? Не сподобавсь?
Цена 1 920 000 грн. 113л.с
👍💙💛
Розкажіть про бронь..
А небо яке красенне, від мене лайк
Льоню,хто старше-твоя жінка,чи сестра,та на скільки,а зять на скільки від тебе старий?Я так думаю,як би не був дідом, то с фоткався,а так від старості в об'ектив не в ходить (Пардон за сарказм,земляки!Здоров'я Вам за ваші труди в в вашому нелегкому труді!Хто не знає,той ніколи не пойме!)
На три роки старша від моєї дружини.
🤝👍
Яка у них сівозміна, з 60га такі тоактора брати????
Соя))
Доброго здоров'я Леонід. Як з Вами можна зв'язатись?
👍❤🤝
🤝🤝🤝😊
Так це Золотоніський район ??
Це Глобинський район🤗
Скільки коштує такий трактор?
❤ України про адміністративні
Молочи
будь ласка не ризикуйте і надягайте ремені безпеки коли в машині. удачі!
🤝🤝🤝😊
Сестричка вогінь, вітання від нас. Тракторець гарний, а що з трактором фермер, тож типу наш, чи там тільки гучна реклама більше була.
Ні, фермер класний,але в нас є цілі,хочемо більшого🤗
@@ЛюдмилаПиркало-з5п ну тут без питань, більший завжди краще.
Броварки якого району?
Глобено)
Напевно на 160 гектар
Молодці
Класний ролик, с меня лайк.
🤝🤝🤝😊
Льоня,що ти чужу техніку показуєш,краще зроби хобота до преса,вже скоро косити і тюкувати!
Молодцы
Доброго дня Льоня Все Супер Трактор Супер це моя любіма модель Огонь Це не китай огонь
Катюхі немає і діла немає!😂😂😂
Броварки це случайно не Гадяцький район?
Ні це буі Глобинський , вже Кременчуцький район
Льоню, якийсь дикий у вас свояк. Ні чого не розкажу, шукайте в інтернеті. Вас хоча б чаєм пригостили в гостях? Жил в готелі чи кімнату запропонували?
Все ОК)))
Трактор вогонь
А кировец краса вчинки
Не палить солярки а у поле виїзжайте. Бог в поміч.
🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
Вподобаїка.
Доброго ночі
Не може бути 60 га 3 роки і 500 мото годин
Може 5000 год ?
Прикро що не вистачає Каті
Якість зйомки погана щось
Зайди в настройки переведи в в вищу якість зображеня😮
Льоню на кой ляд нам треба трактор люди,нам треба твої корови,твої трактори,твої врожаї,твоє бабло,твоє.....
😂😂😂
Не країна, а колонія! Соя, соняшник, кукурудза- переробки продукції не дуже!
😊ЛАЙК !😊
Треба,щоб робота і собі була,і люди працювали-60 га-це такоє (((.
Шось тут нето 60 гектар і заробили на такий трактор шови сієте 😅
Тобі ж скали. Коноплі.
Чому не можна, удачний рік і можна + якщо в сімї хтось десь ще працює. Посіяти сонях, добрі пошодні умови, + здати удачно( яздав сонях в лютому по 13, а зараз по 19 а говорили що ціни небуде)
Комірниця машино-тракторного парку: обліковиця технічних норм регламентних годин фермерського господарства, на ранковій роботі, в польового стані свого чоловіка.
А що Людочка купила для хлопців,що захищають її з чоловіком і їхній трактор з землею.
Те,що хлопці просили,тей купипили,а Ви....
Яке ваше діло
Льоня, які у Вас КЕДИ!?
БОНА рекомендую)))
Прывітанне са Смаргоні! Лёня, чырвоненькі МТЗ 80 Украінскага вырабніцтва. Дзе яго рабілі?
Зборка Українська)
Цікаво чим фармер не підійшов?
Я теж думав що це про Катерину така назва ролика.
А це про Людмилу🤗
Якщо всі посіють сою, то не вистачить і на Т-40... У нас один фермер, маючи 1500 га землі посіяв минулого року 900 га соняшника і 600 га ріпак, не знаю як ціни на ріпак, але на соняшник обвалили... А трактор норм, для турка за майже 2 ляма можна було і шини поставити ширше 🤗
🇺🇦👍🙏🏻😇🇺🇦
Леонід, бачу в твоїх очах зависть😂
А я то думаю місцевість знайома